Kommunikation

Klosters Fälad har ett flertal kommunikationskanaler för olika ändamål och målgrupper.

Intranätet

Klosters Fälad har ett intranät som riktar sig till samtliga boende i föreningen. Det innehåller en nyhetsdel med aktuell information från styrelsemöten och pågående projekt, tillsammans med fasta informationssidor om det mesta du behöver veta om föreningen och boendet.

Intranätet når du när du surfar från en dator inom föreningens bredband, eller är externt inloggad.

Externa webbplatsen

Vår externa webbplats vänder sig till exempelvis dig som funderar på att köpa bostad i området eller till dig som arbetar som mäklare - se rubriken "För mäklare" i toppmenyn.

Anslagstavlor

Anslagstavlor finns i varje trappuppgång. Här finns bl a telefonnummer till förvaltningen och fastighetsskötaren samt vid behov, informationsblad från styrelsen.

Möten

Allmänna möten brukar hållas i Holken en kort tid före årsstämman varje vår. Detta för att medlemmarna ska kunna ta upp frågor som inte behandlas på själva årsstämman. Vid behov ordnas även andra informationsmöten.

Gåspennan

Gåspennan är vårt interna informationsblad, som kommer ut med 10-11 nummer per år. Den hade ett tillfälligt uppehåll mellan 2010 och 2015 men är nu tillbaka.

Samtliga nummer av Gåspennan finns som pdf-filer och kan läsas av dig som är inloggad på intranätet.

Du är inte inloggad. Har du ett användarkonto, så kan du logga in på intranätet.
Saknar du ett användarkonto och är medlem i föreningen - maila info@klostersfalad.se så lägger vi upp ett.