Föreningen

Brf Klosters Fälad byggdes i mitten av 1960-talet. Första spadtaget togs den 3 maj 1964 och de första boenden flyttade in i juni 1965. Vi firade därmed 50-årsjubileum år 2015.

Tidigare hette föreningen Riksbyggens Bostadsrättsförening Lundahus nr 1.

KF_skylt2.jpg

Lunds största och grönaste förening

Klosters Fälad är Lunds största och grönaste förening och ligger i västra delen av staden i parkliknande omgivningar. Föreningen består av 412 lägenheter fördelade på 24 fastigheter och ett tiotal lokaler. Hit hör även två näringsfastigheter med en pizzeria och en livsmedelsbutik. Även en frisör finns på området.

Utöver fastigheterna har vi en tomtarea på 84 470 kvm. Av detta är 20 434 kvm parkmark som förvaltas av professionella trädgårdsmästare.

Du är inte inloggad. Har du ett användarkonto, så kan du logga in på intranätet.
Saknar du ett användarkonto och är medlem i föreningen - maila info@klostersfalad.se så lägger vi upp ett.